Op 21 september hebben we een gezellig feestje gehad in onze bedrijfstuin vanwege het 10 jarig jubileum van Stefan Norg bij Wouda Systeemafbouw. Ooit begon hij via Bikkel als hulp van Hans. Toen bleek al gauw dat hij veel meer kan dan helpen. Later kwam hij op 22 augustus 2005 in vaste dienst na een goed gesprek in de tuin waar hij nu zijn jubileum vierde.

Sindsdien is hij uitgegroeid tot een zelfstandig en zeer veelzijdige monteur. Hij monteert wanden en plafonds, maar ook deuren en kozijnen. Hij smeert gipsnaden af, maar hij draait zijn hand ook niet om voor een gecompliceerd aluminium lamellenplafond.

We hebben in de loop van de jaren al veel meegemaakt en vooral de keren dat we op stap gingen met de zaak zijn legendarisch. Met Stefan gebeurd er altijd wel iets bijzonder. Enkele uitstapjes zijn: bedrijfsbezoek Zuid Duitsland, racen op Zandvoort, de EK in Zwitserland en de WK in Duitsland.

Gelukkig was bijna  iedereen in de gelegenheid om Stefan de hand te drukken en ook zijn vriendin Petra was van de partij. In de loop van het feestje kwamen zijn oude (werk)maten Jimmy en Bassie nog even langs om hem te feliciteren. Voor deze speciale gelegenheid was zelfs zijn broer uit Australié over komen vliegen om zijn welverdiende waardebon uit te reiken. (Thank you Biènce).

Stefan bedankt voor je inzet en je enthousiasme in de afgelopen 10 jaar. Op deze pagina staan enkele leuke foto’s van onze webfotograaf (Robert) >

Tags:
About Author: krino